Ajuntament | Montgat | Viure a Tiana

Demanen que el distintiu per aparcar a Montgat no es pugui renovar només presencialment

Una de les zones vermelles d'aparcament a Montgat, aquest dimecres / irinamora

Moltes persones usuàries creuen que la renovació s'hauria de poder fer automàticament i no havent d'anar a l'Ajuntament.

Irina  Mora | 15/02/2017 a les 10:50 0
 

Aquest mes de gener veïns i veïnes de Tiana han hagut de tornar a renovar el distintiu que els permet aparcar a les zones vermelles habilitades de Montgat. Tot i que ja fa 4 anys que està implantat aquest sistema, encara és necessari desplaçar-se a l’Ajuntament de Tiana per fer-ho personalment des d’allà.

Què en pensen els usuaris a qui cada any els toca desplaçar-se fins el consistori, omplir de nou la fitxa de renovació i fer el pagament de 38 €? Aquesta és l’opinió de dues de les usuàries que aquest any han hagut de renovar el distintiu;

 

Les persones empadronades a Tiana tenen aquesta facilitat gràcies al conveni que es va signar fa quatre anys a canvi que els montgatins poguessin fer ús de la piscina municipal de Tiana, pagant les mateixes tarifes que els tianencs.  D’aquesta manera tots els tianencs amb distintiu poden gaudir, durant tot l’any, de les zones habilitades per aparcar sense problemes ni preocupacions. No obstant, moltes persones creuen que la renovació és un tràmit lent i molest si no s’automatitza.

D’altra banda,  sembla que tampoc  hi ha prou comunicació de l’Ajuntament de Montgat cap als usuaris de Tiana. I és que, en alguns casos, han comunicat que es podrà realitzar el canvi de distintiu durant tot el mes de gener sense conseqüències però casos com el d’aquesta veïna de Tiana ens demostren que això no és així:

 

Per tot plegat, molts tianencs i tianenques reclamen que s’hauria de gestionar d’una manera més útil totes les tramitacions relacionades amb aquest distintiu.

Irina  Mora