“Desperta Bruixeta” acull a més de 100 persones a la Sala Albéniz

La Matea demana l'ajuda del públic per superar les 3 proves i convertir-se així en una bruixota. / Laia Patau Fabres

Bambolines presenta l'obra "Desperta Bruixeta" de la companyia La Tafanera. L'espectacle ha sigut interactiu i ha pogut participar el públic.

Laia  Patau Fabrés | 27/01/2019 a les 20:29 0
 

L’obra de teatre “Desperta Bruixeta” ha acollit més de 100 persones a la Sala Albéniz en una altra edició de Bambolines. Els més petits de Tiana han acudit a la cita d’avui a les 18h. Poc a poc s’han anat sentant fins que les llums s’han apagat i l’obra ha començat.

 

La Matea dorm quan de sobte el gall l’ha despertat. S’ha adormit i totes les bruixes han marxat a la reunió, està sola amb en Claudi – un gripau mut – i el gall. A la reunió s’anava a convertir en una gran bruixota i ara ja no podrà.

La bruixeta ha perdut l’esperança fins que el gall s’avisa que té una trucada. En Cornelius, el gran mag, li proposa tres proves i si les passa serà oficialment una bruixa. Les proves es basen en allò que necessita una bruixota:

1. Fer por.

2. Fer grans encanteris.

3. Saber cantar.

Per passar aquestes proves la Matea ha necessitat l’ajuda d’un públic que ha participat en tot moment durant l’espectacle. En la primera prova, els petits han cridat atemorits quan en realitat es reien de la bruixeta. En la segona, un voluntari ha ajudat a la Matea i en la tercera, han donat el ritme a la cançó a base de palmes. Finalment, en Cornelius ha atorgat el títol de bruixota a la Matea, que s’havia tornat a adormir. La jove ha despertat gràcies al públic.

L’obra de la Companya “La tafanera” ha portat un model interactiu a les Bambolines d’aquesta edició. A la passada – “El monstre de colors” – no hi va haver interacció entre el públic i l’obra, un fet que s’ha notat en l’ambient de la Sala Albéniz. Els petits i els pares, han estat molt animats durant l’hora que ha durat l’espectacle.

Laia  Patau Fabrés