Montgat | Successos

Detenen dos homes per l’assalt a una casa de Montgat

Una trucada d'una veïna de Tiana a la Policia local va permetre executar el final de l'operatiu / lalocal

La Policia Local de Tiana, juntament amb la de Montgat i els Mossos d'Esquadra, ha format part de l'operatiu, que es va fer el 7 d'octubre tot i que s'ha donat a conèixer ara.

La Local / ACN  | 17/10/2017 a les 15:56 0
 

Els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals de Montgat i Tiana han detingut dos dels tres homes que van assaltar una casa a Montgat (Maresme). Els fets van passar el passat 7 d’octubre, quan el propietari de la casa va rebre un avís de l’alarma. En veure’s descoberts, els lladres van fugir cap a una zona boscosa, entre Montgat i Tiana, on intentaven amagar-se.

Finalment, però, agents de la Policia Local de Montgat va aconseguir detenir dos dels tres integrants del grup, mentre que el tercer continua fugit. Els dos lladres arrestats van passar a disposició judicial i es va ordenar el seu ingrés a presó. Es dóna la circumstància que cap dels integrants del grup té domicili a Catalunya i, segons el seu passaport, acabaven d’entrar al país procedents d’Albània, el seu país d’origen.

Els fets van passar pels volts de do quarts de nou del vespre. Un veí de Montgat va rebre l’avís que l’alarma per intrusió de casa seva s’havia activat. L’home va anar cap allà i, des de fora de la casa, va veure tres persones tafanejant al seu menjador. El propietari els va cridar l’atenció perquè marxessin i, en veure’s descoberts, els lladres van començar la fugida.
Amagats a Tiana
Els tres homes van marxar corrents pels patis de les cases veïnes, per on van anar perdent part del botí que es pretenien endur. Es van acabar amagant en una zona boscosa, ja al municipi de Tiana. Una veïna els va veure i va tornar a posar els agents sobre la pista, iniciant-se així una nova persecució pel bosc.

Finalment dos dels homes van ser detinguts per agents de la Policia Local de Montgat i el tercer va aconseguir escapar. En l’escorcoll, els agents van localitzar diversos estris, com ara mitjons per evitar deixar empremtes, roba de recanvi per no ser reconeguts o un tornavís per forçar les portes.

La Local / ACN