Detenen 2 dones a Badalona relacionades amb el tiroteig de Sant Roc

Els fets van tenir lloc sota aquest pont de Sant Roc / lalocal

La Policia badalonina té activat un servei de reforç al barri, que la nit de diumenge va detectar com un grup d'unes 25 dones anava pel carrer proferint insults i amenaces a altres veïns

La Local / ACN  | 21/06/2016 a les 13:43 0
 

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest diumenge a la nit dues dones presumptament relacionades amb el tiroteig del barri de Sant Roc, dimarts pàssat.

Arran d’aquells fets la Policia badalonina té activat un servei de reforç al barri, que la nit de diumenge va detectar com un grup d’unes 25 dones anava pel carrer proferint insults i amenaces a altres veïns. En detectar la presència policial van intentar fugir en diversos cotxes, però se les va poder interceptar al lateral de l’autopista. Aleshores, la Guàrdia Urbana va identificar totes les integrants del grup i va acabar detenint-ne dues per tinença d’armes de foc i armes blanques.

La Policia les vincula amb el tiroteig, ja que el grup pertany a un dels bàndols implicats en la baralla de dimarts. Actualment estan detingudes sota custòdia dels Mossos d’Esquadra i passaran a disposició judicial.

El tiroteig de dimarts va tenir lloc sota el pont de l’autopista de Badalona, al carrer Marquès de Montroig a l’alçada del barri de Sant Roc. Tres persones van resultar-hi ferides per arma de foc, arran d’una baralla entre dues famílies d’ètnia gitana. Els fets van tenir lloc a dos quarts de sis de la tarda, en ple carrer.Cap dels tres ferits està greu i fins a aquest diumenge no s’havia realitzat cap detenció relacionada amb aquests fets. Des de dimecres, però, una unitat motoritzada de la Guàrdia Urbana de Badalona feia tasques de reforç al barri, d’acord amb els propis veïns, per tal de garantir la seguretat a la zona.Segons fonts de la Guàrdia Urbana, les detingudes i la vintena de dones que les acompanyava formen part d’un dels bàndols que es va enfrontar a la baralla.

 

La Local / ACN 
 
 

Participa