Badalona

Detinguts una mare i el seu fill per robar 200 ulleres de sol a Badalona

Part de les ulleres recuperades pels Mossos d'Esquadra. / ACN

La dona sostreia les ulleres d'una empresa òptica on treballava netejant, i el seu fill les revenia en una botiga de segona mà de Sant Adrià del Besòs.

La Local / ACN  | 28/07/2016 a les 11:13 0
 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 21 de juliol una mare i el seu fill, de 49 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Badalona, per presumptament robar ulleres d’alta gamma a una botiga de la mateixa ciutat i revendre-les posteriorment. La Policia calcula que van sostreure unes 200 ulleres valorades en més de 35.000 euros.

La dona sostreia les ulleres d’una empresa òptica on treballava netejant i el seu fill les revenia en una botiga de segona mà de Sant Adrià del Besòs. La mare va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte de furt continuat des del mes de març d’aquest any, i el fill com a cooperador necessari. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets es remunten al 15 de juliol, quan el Grup d’Activitats Rellevants per a la Seguretat Ciutadana de la policia administrativa va detectar la venda irregular de diverses ulleres de sol de la marca Ray-Ban, de les quals només se n’han recuperat 17.

 

La Local / ACN 
 
 

Participa