Ajuntament | Política

Diego Parra, sobre els pressupostos 2018: “Benvinguts siguin, encara que siguin per cinc mesos”

El portaveu del PP, Diego Parra, al ple del juny. / martalopez

Aquest dimecres es celebrarà la sessió extraordinària per aprovar els pressupostos municipals del 2018. Continuem amb la sèrie d’entrevistes amb membres dels grups municipals per saber la seva opinió.

Marta  López | 17/07/2018 a les 15:50 0
 

Des del PP portaven mesos reclamant uns pressupostos, perquè eren necessaris per a la gestió del dia a dia de l’Ajuntament. Tot i així, el portaveu d’aquest grup municipal, Diego Parra, assegura que també eren conscients que mesos enrere es volia plantejar una moció de censura per part d’uns partits que eren majoria i això va fer que, segons el popular, no tingués sentits fer uns pressupostos.

Malgrat la dificultat de tirar-los endavant, Parra diu que són benvinguts, encara que siguin per cinc mesos. Des del PP estan a favor de moltes de les inversions que es contemplen:

 

En total, es preveuen més d’1 milió d’euros en inversions, la majoria provinents del romanent líquid dels anteriors pressupostos o de les inversions d’altres administracions com la Diputació de Barcelona o l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Diego Parra creu que aquests pressupostos tiraran endavant i s’aprovaran al ple de dimecres:

 

El procés de negociació entre l’equip de govern i el PP ha sigut obert, explica Parra. Han tingut reunions on ells han explicat les seves propostes i algunes, fins i tot, s’han inclòs als pressupostos:

 

Respecte a les esmenes que presentaran Junts per Tiana, el portaveu del PP diu que estan d’acord en alguns punts, com per exemple la reforma del parc del Dr. Mascaró, però en d’altres no:

 

El regidor del PP diu que en tornar de vacances ja es començarà a treballar en els pressupostos del 2019, els últims d’aquesta legislatura:

 

Marta López
Marta  López