Política | Referèndum 1-O

Dinar de carmanyola a l’Institut de Tiana en record de l’1-O

Dos tianencs jugant a escacs a la Festa de l'Institut del 30 de setembre de 2017. Foto: Alèxia Guilera. / martalopez

Serà aquest diumenge 30 de setembre, a partir de les dues del migdia.

Marta  López | 27/09/2018 a les 16:15 0
 

Dilluns farà un any de l’1 d’octubre, una jornada intensa que a Tiana va començar el dia anterior amb una festa a l’Institut, lloc on va tenir lloc el referèndum i on alguns tianencs i tianenques hi van fer nit.

Aquest diumenge 30 de setembre, en record d’aquells dos dies, s’organitzarà un dinar de germanor allà on va passar tot. L’Institut de Tiana tornarà a reviure aquella festa, a partir de les dues del migdia, amb un dinar de carmanyola on tothom qui vulgui podrà portar quelcom per menjar i beure. La Marta Guàrdia insisteix en la idea que volen que sigui una festa, el record d’una jornada on es va aconseguir quelcom molt gran:

 

A la vegada, també es vol aconseguir mantenir viu aquell record i que no s’oblidi tot el que va passar:

 

Al llarg de la tarda es faran diverses activitats, ja sigui amb els jocs de taula que la gent vulgui portar o amb actuacions i col·laboracions d’entitats del poble que animaran la festa:

 

El dilluns 1 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, s’ha convocat una manifestació des de plaça Catalunya fins al Parlament per reivindicar el compliment del mandat de l’1-O.

Marta López
Marta  López