Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Postres amb noms propis

L’Ivan Agustí és pastisser. Després de passar pels restaurants Can Gaig i La Cúpula, la pastisseria Canal de Barcelona i un projecte de rebosteria per a esdeveniments i restaurants, ha decidit emprendre una aventura en solitari:

 

Ara, ha obert un obrador a Badalona des d’on elaborarà postres d’autor que es podran comprar a través de la seva pàgina web. Agustí explica que d’aquí a una o dues setmanes es posarà en marxa la venda online:

 

De moment, es pot anar consultant el catàleg de pastissos, galetes i dolços, que els uneix un punt en comú: el nom. L’Ivan ha volgut anomenar-los amb el nom de pobles com Montgat i Tiana i barris de Badalona, zones on espera vendre els seus productes:

 

També té pensat incorporar una secció amb postres de temporada:

 

La idea inicial era obrir l’obrador a Tiana, però finalment ha hagut de tirar endavant el projecte a Badalona: