Entitats

El bingo solidari recapta més de 650 euros

Bingo solidari al Parc dels Teletubbies / Laia Patau Fabres

Tiana Solidària tanca aquest curs recollint diners pel Banc d'Aliments de Tiana.

Laia  Patau Fabrés | 02/06/2018 a les 22:41 0
 

Tiana Solidària ha organitzat la seva cinquena edició del bingo solidari, aquesta vegada al Parc dels Teletubbies on l’entitat ha aconseguit recaptar fins a 672€ pel Banc d’Aliments de Tiana.

L’activitat ha comptat amb cinc rondes recompensades amb diferents premis com ara una pilota signada pels jugadors del Barça, un pernil amb dos lots de vins, electrodomèstics de cuina i una cadira restaurada per Pepa Benavent.  Tot i això, el premi més apreciat ha sigut un val de 500€ per gastar en diversos comerços de Tiana.

Molts dels assistents han participat al bingo no pels premis sinó per la causa. La Josefina Canyabate i la Fe Merlos ens expliquen que opinen de la iniciativa:

La majoria dels participants han sigut gent adulta, tot i això, aquest fet no ha tirat enrere als nens i nenes que també han jugat, com la Nora:

Una de les responsables de Tiana Solidària, la Yeho Gel, ha valorat positivament la jornada d’avui i ens ha explicat la raó del canvi de localització durant els darrers anys:

La Yeho agraeix la col·laboració dels diversos comerços i entitats que han ajudat aportant premis al bingo d’aquest any.

La primera victòria ha sigut de fet un empat, on finalment l’Alicia Quiles s’ha endut la cadira al treure el número més gran del cistell, un 88 de 90. Aquest primer bingo a iniciat una activitat plena de gràcia que ha presentat un ambient molt alegre i dinàmic. Els tianencs han anat fent rimes amb els números cantats i també han cridat “tongo” a aquells guanyadors que han pogut fer bingo.

Després del balanç positiu d’aquest any, tot apunta que es torni a repetir.

Laia  Patau Fabrés