Esports | Solidaritat

El camp de futbol municipal acull un torneig solidari per recollir aliments

/ sergiquevedo

El torneig, obert als clubs, associacions i escoles de futbol base de Barcelona, estarà centrat en la categoria alevina, formada per nois i noies nascuts l’any 2008.

Marta  López | 18/02/2020 a les 16:47 0
 

El camp de futbol municipal acollirà aquest diumenge 23 de febrer un torneig solidari amb l’objectiu de recollir aliments pel Banc d’Aliments. Cada participant haurà d’aportar 1 quilo de menjar que es repartirà a les famílies en situació de vulnerabilitat. Ho explica l’Aniceto Riera, president del CCE Tiana:

 

El torneig, obert als clubs, associacions i escoles de futbol base de Barcelona, estarà centrat en la categoria alevina, formada per nois i noies nascuts l’any 2008. La jornada tindrà dos escenaris diferents: un a Tiana i l’altre a les instal·lacions municipals de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet.

A Tiana es durà a terme el torneig format per equips que formen part de la divisió preferent i/o de primera, mentre que a Santa Coloma es farà el torneig amb participants de la segona i tercera divisió.

L’organització del torneig va a càrrec d’ADEFA, la Asociación Deportiva y Entretenimiento de Fútbol Aficionado. Aquesta no és la primera vegada que el CCE Tiana i ADEFA col·laboren per realitzar aquest tipus de torneig solidari:

 

L’Aniceto espera que aquest torneig solidari no sigui l’últim:

 

La jornada solidària començarà a les nou del matí i acabarà a les sis de la tarda.

Marta López
Marta  López