Entitats

El Cau celebra els seus 50 anys amb un dia ple d’activitats

Cercavila pels 50 anys del Cau / Marc Brugat Segales

Els actes han començat a les 10 del matí i s’allargaran fins la matinada

Marc  Brugat Segalés | 30/06/2018 a les 10:44 0
 

L’Agrupament Escolta Roger de Flor ha organitzat activitats durant tot el dia d’avui per celebrar els 50 anys de l’entitat. El matí ha començat amb un cercavila que ha sortit del Parc de l’Antic Camp de Futbol a dos quarts d’11 del matí, mitja hora més tard del previst. Alguns caps i quel·les del Cau de Tiana han caminat, acompanyats dels tabalers i alguns curiosos, fins al Parc del Dr. Mascaró, on s’han reunit amb els gegants. El cercavila ha acabat a la Catequística i, tot seguit, s’ha iniciat el vermut i la gimcana. Hem parlat amb una de les quel·les del Cau, l’Ariadna Botanch, que ens ha explicat quines activitats es duran a terme durant tot el dia:

 

 

L’Ariadna també ens ha explicat com han organitzat tota la jornada amb l’ajuda d’antics caps del Cau i els nens i les nenes que actualment hi participen.

 

 

Cartell dels 50 anys del Cau

D’entre totes les activitats, algunes de les més destacades són els concerts, que començaran a un quart de set de la tarda, tot just desrpés dels parlaments, també a la Catequística. No será fins després de sopar que la festa es traslladarà, altre cop, al Parc del Dr. Mascaró on hi actuaran primer els diables i després els Dj Iaio i Dj Irina Flake.

Marc Brugat Segalés
Marc  Brugat Segalés