Esports | Futbol

El CCE Tiana engega un projecte d’equip femení

Font: CCE Tiana. / martalopez

Ara mateix, el projecte està en la fase de captació. Des del Centre Cultural i Esportiu Tiana busquen noies d’entre 12 i 18 anys i es volen centrar, sobretot, en formar un equip de futbol 11 que sigui referent per a pròximes jugadores que es vulguin iniciar al club.

Marta  López | 04/02/2021 a les 12:33 0
 

El CCE Tiana ha anunciat a través de les xarxes socials la seva intenció d’iniciar un nou projecte d’equip femení. Una idea que la nova Junta, que es va renovar l’any passat, tenia des dels seus inicis. Ho explica el seu president, en Raúl Sánchez:

 

La renovació de la Junta va tenir lloc en plena pandèmia, és per això que, tal com explica en Raúl Sánchez, des del començament han estat condicionats per aquestes noves circumstàncies:

 

És per això que no han pogut començar a engegar el projecte fins ara:

 

Ara mateix, el projecte està en la fase de captació. Des del club busquen noies d’entre 12 i 18 anys i es volen centrar, sobretot, en formar un equip de futbol 11 que sigui referent per a pròximes jugadores que es vulguin iniciar al club:

 

Sánchez diu que, un cop acabi la fase de captació, es reuniran per valorar la viabilitat del projecte i veure si l’equip s’estrena a l’inici de la pròxima temporada, sempre que les circumstàncies ho permetin:

 

Per formar part d’aquest projecte el CCE Tiana ofereix dues vies de comunicació, el correu electrònic femeni@ccetiana.com i el número de telèfon 636 703 145.

Marta López
Marta  López