Ajuntament

El cementiri municipal reobre en el seu horari habitual

Cementiri municipal. Font: Ajuntament de Tiana. / martalopez

A partir d'aquest dilluns 1 de juny el rellotge horari torna a ser obligatori.

Marta  López | 01/06/2020 a les 10:05 0
 

L’Ajuntament de Tiana ha anunciat que a partir d’aquest dilluns 1 de juny el rellotge horari torna a ser obligatori. Les zones blaves i vermelles d’estacionament amb límit horari tornen a ser efectives després de l’aturada durant l’estat d’alarma.

Així mateix, a través d’un ban municipal publicat divendres 29 de maig, el consistori va informar que aquest dilluns també es reobre el cementiri municipal en el seu horari habitual, cada dia de dos quarts de nou del matí a dos quarts de set de la tarda.

Tot i això, a causa de l’alerta sanitària pel coronavirus, s’estableix l’accés d’un màxim de 10 persones dins de les instal·lacions respectant les distàncies de seguretat. Caldrà esperar fora del recinte en el cas que no es puguin mantenir les distàncies de seguretat adequades.

A més, totes les persones que accedeixin al recinte caldrà que ho facin amb els EPIS de seguretat corresponents, com la mascareta, que s’hauran de proveir per compte propi.

Aquestes mesures seran efectives a partir de dilluns dia 1 de juny i s’allargaran fins que no es pugui garantir el restabliment habitual del servei.

Marta López
Marta  López