Cultura

El cicle D’Acords comença la seva tercera edició

El jazz tianenc de Martí Serra, Aleix Tobías, Anna Rossi i Guillem Aguilar va cloure el cicle, el maig del 2017 a la Sala Albéniz / lalocal

L’encarregat d’iniciar el cicle serà el cantautor Ferran Palau, aquest diumenge a les 7 de la tarda a Can Riera.

Marta  López | 05/10/2018 a les 15:02 0
 

Aquest diumenge 7 d’octubre comença la tercera edició del D’Acords, el cicle de concerts en petit format organitzat per Bandabòlit que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tiana.

L’encarregat d’iniciar el cicle serà el cantautor Ferran Palau, acompanyat de Jordi Matas, Dani Comes i Joan Pons. El grup presentarà el seu darrer disc, “Blanc”. Així ho explica en Pep Mula, membre de Bandabòlit i un dels organitzadors del D’Acords:

 

El concert es farà a Can Riera, a les 7 de la tarda, i funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. A més a més, abans de l’actuació hi haurà un artista que farà de teloner, anuncia en Pep:

 

De moment, Mula només pot avançar els concerts mensuals que hi ha programats fins al febrer:

 

Més endavant, assegura, publicaran els concerts que hi haurà fins a finals de curs. La idea del D’Acords, diu en Pep Mula, és que es pugui fer cada primer diumenge de mes, tot i que podria haver-hi excepcions si el calendari no ho permetés.

Els concerts es faran majoritàriament a Can Riera, tot i que alguns també es faran a la Sala Albéniz i no descarten buscar algun altre espai. Mula diu que encara estan desgranant quins són els escenaris idonis per a cada proposta.

El cicle D’Acords, doncs, comença la seva tercera edició amb la mateixa filosofia de sempre: fer visible diferents estils de música.

Marta López
Marta  López