Ensenyament

El Consell d’Adolescents engega el curs

El Consell d'Adolescents a la ràdio municial del poble, aquest desembre / Alexia Guilera

Parlaran dels temes socials que els preocupen a partir del gener des de Ràdio Tiana, en un programa que els donarà veu, tant a ells com a la resta d'adolescents del poble.

Alèxia  Guilera | 19/12/2017 a les 18:38 0
 

Ja han començat el seu curs, el del Consell d’Adolescents. Fa poc, el 24 de novembre, van presentar els temes que volen tractar aquests mesos: la desigualtat o la manca d’accés als estudis de molts nois i noies com ells. Aquest mes de desembre han visitat els estudis de Ràdio Tiana per explicar tot allò que els inquieta i què senten a l’hora de forma part d’aquest particular.

Però qui és el consell d’Adolescents? El conforma una dotzena de nois i noies del poble, tots alumnes de 12 i 13 anys de l’institut Tiana. Ells i elles espresenten:

 

Als nois i noies del Consell d’Adolescents també els preocupen fronteres: diuen que ens separen i que impedeixen que moltes persones refugiades no puguin fugir, del tot, de la por i la misèria, tot i hvaer aconseguit sortir dels seus països. De tots aquests temes, i de molts més, en parlaran a partir del gener des de Ràdio Tiana, en un programa que els donarà veu, tant a ells com a la resta d’adolescents del poble.

 

Alèxia  Guilera