Cultura | Tiana Negra

El Consell d’Infants posarà veu als personatges de Chesterton

L'Isidre Mestres i alguns dels noies i noies del Consell d'Infants, preparant la lectura dramatitzada. Font: Ajuntament de Tiana. / martalopez

Faran una lectura teatralitzada de "L'oracle del gos", relat inclòs dins del volum "La incredulitat del Pare Brown"

Marta  López | 14/01/2020 a les 16:04 0
 

La vuitena edició del Tiana Negra també tindrà un espai pel teatre. El dissabte 18 de gener a dos quarts de cinc de la tarda els nois i noies del Consell d’Infants de Tiana seran els protagonistes de la lectura teatralitzada de “L’oracle del gos”, de G. K. Chesterton. El Jordi Fernando, de l’Editorial Meteora, ha sigut l’encarregat d’adaptar el relat i l’Isidre Mestres els està ajudant en la part dramàtica:

 

Així doncs, el resultat serà un espectacle “made in Tiana”:

 

A diferència d’una obra de teatre, l’Isidre explica què és el que caracteritza una lectura dramatitzada i com estan preparant la que es podrà veure el dissabte:

 

També explica quina serà la posada en escena. En total, seran nou personatges i un narrador:

 

Mestres diu que l’experiència està sent molt bona i que els nois i noies del Consell encaren aquest repte amb ganes:

 

Com a membre dels 9 Pins, no descarta que en un futur s’embarquin en aquesta aventura i portin a escena una obra d’intriga o detectivesca:

 

“L’oracle del gos” és un relat inclòs dins del volum “La incredulitat del Pare Brown”, que forma part de la col·lecció de llibres amb el Pare Brown com a protagonista. En total, Chesterton va escriure una cinquantena de relats i va publicar cinc llibres recopilatoris amb aquest personatge.

Marta López
Marta  López