Escola

El Consell d’Infants i Adolescents coneix de prop Pallassos Sense Fronteres

Tres membres de Pallassos Sense Fronteres visiten el Consell d’Infants de Tiana / Berta Martinez

Han rebut tres membres d'aquesta ONG, amb molta curiositat per la tasca humanitària que realitza

Berta  Martínez Bordes | 27/02/2016 a les 8:06 0
 

Una vintena de nens i nenes del Consell d’Infants de Tiana han rebut a tres membres de Pallassos sense Fronteres amb molta curiositat per la tasca humanitària que realitzen. Tres membres d’aquesta ONG, el Moi, l’Oriol i el Maus han explicat als nens i nenes el treball que realitzen als països bèl·lics i amb conflictes armats com Síria.

La visita ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament on els petits han pogut veure la tasca de l’ONG a través d’un vídeo i seguidament han preguntat tots aquells dubtes que tenien sobre Pallassos sense Fronteres. Els petits han estat d’allò més participatius i han preguntat sobre com s’organitzen per fer les expedicions, si és perillós anar-hi, a quines zones van, com es financen, cada quan viatgen i durant quants dies, com porten el tema dels idiomes, com van decidir endinsar-se dins d’aquest món, com reacciona la gent després de veure l’espectacle que realitzen entre moltes altres preguntes.

Preguntes que han servit perquè entengui millor tot el què fan i el per què ho fan. Així ho han explicat el Juli, el Jan i la Fiona, tres membres del consell.

Els membres de Pallassos sense Fronteres, que han vingut al poble, s’han sorprès de la participació dels nens i nenes. No esperaven que tinguessin tant d’interés per la seva tasca humanitària. El Maus creu que a part d’ajudar a la gent amb problemes d’altres països, també és bo conscienciar la gent d’aquí i “obrir el cervell a altres límits”.

 

Pallassos sense Fronteres és una ONG formada per un col·lectiu d’artistes procedents del món de les arts escèniques. El membres han viatjat a 98 països diferents, ha fet més de 708 expedicions, més de 10.707 espectacles i els han vist més de 3 milions i mig de persones amb la finalitat de millorar la situació psicològica de la gent que viu en zones amb conflicte i promoure actituds solidàries.

 

 

Els membres del consell també visitaran els nens de Can Ruti a l’aula dels somriures de l’hospital, per tal d’ajudar-los i passar una estona amb ells.

Berta  Martínez Bordes
 
 

Participa