Entitats | Viure a Tiana

El Coro organitza aquest diumenge la ja tradicional Calçotada popular

Una imatge de la Calçotada popular de l'any passat. Foto: Martí Francàs / Alexia Guilera

Per participar és necessari fer una inscripció prèvia, ja sigui via telèfon, trucant al 93 395 41 49; o per correu electrònic, escrivint a info@corodetiana.cat.

Marta  López | 12/03/2019 a les 15:17 0
 

És temporada de calçots i, a Tiana, això significa que el Coro organitza la seva ja tradicional Calçotada popular a la Catequística. Des de la Societat Coral Joventut Tianenca expliquen que la cita està oberta tant als socis, sòcies i simpatitzants de l’entitat com a qualsevol persona del poble que es vulgui afegir a aquesta jornada gastronòmica.

La Calçotada popular es farà aquest diumenge 17 de març a dos quarts de tres del migdia. Per participar és necessari fer una inscripció prèvia, ja sigui via telèfon, trucant al 93 395 41 49; o per correu electrònic, escrivint a info@corodetiana.cat.

El menú del dia constarà de, a més a més dels calçots, seques amb botifarra, pa, vi i postres. El preu és de 15 euros pels adults i de només 5 pels infants.

L’any passat, el pati de la Catequística va arribar a acollir 150 persones, dividides en tres grans taules. En total, es van arribar a cuinar 1800 calçots i més de 150 botifarres.

Marta López
Marta  López