Ensenyament | Escola | Institut de Secundària

El curs comença amb més alumnat que mai als centres públics de Tiana

Infants, pares i mares entrant aquest dilluns, primer dia de curs, a l'escola Lola Anglada / lalocal

Entre els quatre centre acullen aquest curs un total de 1007 alumnes: 119 a l'escola bressol, 622 als dos centres d'Infantil i Primària i 266 a l'institut.

Alèxia  Guilera | 12/09/2016 a les 12:44 0
 

El nou curs ha començat, aquest dilluns, amb plena normalitat a tots els centres d’ensenyament públics del poble: l’escola bressol municipal, les escoles Tiziana i Lola Anglada i l’institut Tiana. Entre els quatre centre acullen aquest curs un total de 1007 alumnes: 119 a l’escola bressol, 622 als dos centres d’Infantil i Primària i 266 a l’institut.

Aquest setembre, tant les escoles Tiziana i Lola Anglada com l’institut incorporen noves línies en alguns dels seus cursos. Aquest últim té una nova línia de 1r d’ESO que s’afegeix a les dues que ja hi havia, absorvint, així, els nens i nenes de la primera promoció de sisè de Primària que aquest juny han acabat cicle a l’escola Tiziana. Precisament en aquesta escola, el primer curs de Primària s’ha desdoblat en dues línies, fet que també ha succeït a P-4 del Lola Anglada.

Amb tot plegat, la regidoria d’Educació ha valorat “positivament” el fet que segueixi augmentant el nombre de famílies que escolaritzen els seus infants als centres d’educació pública de Tiana. Segons fonts d’aquesta regidoria, un 97% dels infants empadronats a Tiana nascuts el 2013 (és a dir, que han de començar P-3 aquest curs) té plaça aquest curs a una de les dues escoles públiques tianenques. Comparant-la amb la xifra del curs passat (81,8%), és evident que gairebé 9 de cada 10 famílies empadronades a Tiana es decanten per la pública, almenys pel que fa a Preescolar.

Tot l’alumnat que estudia al poble farà festa aquest divendres, diada del patró local Sant Cebrià i Festa Major de Tiana.

Alèxia  Guilera
 
 

Participa