Cultura | D'acords

El D’Acords més íntim

José Mor i Marta Rodríguez presentant el concert / martifrancas

La música de Bach i les lletres de poemes de Miquel Martí i Pol, han omplert la sala Albéniz aquest diumenge. L'actuació del mes que ve serà el 28 de maig

Martí  Francàs | 30/04/2017 a les 20:32 0
 

El violoncel·lista José Mor i la rapsoda Marta Rodríguez han ofert una actuació íntima a la Sala Albéniz aquest diumenge. Mor ha interpretat peces que J.S Bach va escriure especialment per a viol.loncel i Marta Rodríguez ha recitat poemes de Miquel Martí i Pol. L’escenari s’ha decorat com una sala d’estar. El so suau del viol.loncel i la veu pausada i dolça de la rapsoda han creat una ambient càlid on la música i la poesia han fluit al mateix ritme. Durant una hora l’ ambient calmat dels diumenges a la tarda ha impregnat la Sala Albéniz.

La sala d'estar de la Mart Rodríguez i el José Mor

La sala d’estar de la Marta Rodríguez i el José Mor

Una dels aspectes que més crida l’atenció és el concepte de “rapsoda” que fa servir Marta Rodríguez, que ens explica que per a ella no és més que una paraula.

 

Marta Rodríguez també ha remarcat que llegir poesia de Martí i Pol per a un públic és més complicat que amb altres poetes.

 

Per la seva banda, José Mor ens ha explicat que no és la primera vegada que fan una actuació així, ni serà l’última.

 

Com a violoncel·lista, Bach té un misticisme especial, afirma José Mor. No és un compositor qualsevol: ell ens explica per què.

 

L’actuació del més que ve serà el 28 de maig, també a la sala Albéniz.

Martí  Francàs