Eleccions municipals 2019 | La Local - Ràdio Tiana

El debat electoral, en directe per Ràdio Tiana

Foto d'arxiu: El debat electoral de les municipals del 2015. / sergiquevedo

A partir de les sis de la tarda, i durant dues hores, els 8 candidats i candidates a l’alcaldia de Tiana parlaran sobre les mesures que contemplen els seus programes electorals sobre Habitatge, Joventut, Educació, Seguretat, Mobilitat i Accessibilitat.

Marta  López | 17/05/2019 a les 15:02 0
 

La Local-Ràdio Tiana oferirà aquest dissabte 18 de maig, en directe, el debat electoral de les municipals des de la Sala Albéniz. A partir de les sis de la tarda, i durant dues hores, els 8 candidats i candidates a l’alcaldia de Tiana parlaran sobre les mesures que contemplen els seus programes electorals sobre Habitatge, Joventut, Educació, Seguretat, Mobilitat i Accessibilitat.

El debat s’estructurarà en tres blocs. El primer, de 45 minuts, tractarà els temes d’Habitatge, Joventut i Educació. Cada grup municipal tindrà 2 minuts per plantejar les seves idees respecte a cada un d’aquests temes i després hi haurà un espai de debat entre ells. El segon bloc, també de 45 minuts, funcionarà amb la mateixa dinàmica però els temes que es tractaran seran Seguretat, Mobilitat i Accessibilitat.

El tercer bloc, de gairebé mitja hora, estarà destinat a les intervencions del públic. La Sala Albéniz estarà oberta a tots els tianencs i tianenques que vulguin preguntar als alcaldables les qüestions que més els preocupin.

El debat s’obrirà amb una intervenció inicial de 2 minuts per a cada cap de llista i es tancarà amb l’anomenat minut d’or, on els candidats i candidates podran resumir en 60 segons el missatge que volen enviar als tianencs i tianenques per guanyar-se la seva confiança el pròxim 26 de maig.

Recordem que en el debat electoral estaran presents tots els caps de llista dels 8 grups que es presenten a les municipals: Albert Sales, del PSC Tiana; Mateu Hernández, de Junts per Catalunya Tiana; Isaac Salvatierra, de Junts per Tiana; Marta Martorell, d’ERC Tiana; Salva Bosch, de la CUP Tiana; Diego Parra, del PP; Mari Carmen Esteve, de Podem Tiana; i Sonia Capilla, de Ciutadans.

Marta López
Marta  López