Solidaritat

El festival de murals TIANART ja ha escollit les sis entitats participants de la seva primera edició

Una de les zones escollides per la realització del mural. / martalopez

Cada una d’elles té assignada un Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) i un mur en un dels espais públics cedits per l’Ajuntament de Tiana.

Marta  López | 13/11/2020 a les 15:08 0
 

Els organitzadors del festival de murals de TIANART ja han donat a conèixer el nom de les 6 entitats seleccionades per participar en la seva primera edició. Cada una d’elles té assignada un Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) i un mur en un dels espais públics cedits per l’Ajuntament de Tiana.

La realització dels murals ja ha començat i, segons les bases, el període finalitzarà el 24 de novembre. Les sis entitats participants rebran una col·laboració de fins a 1.100 euros en funció de la mida i complexitat del mur, per a la compra de materials i, en general, totes les despeses que es derivin de l’execució del mural.

L’anunci del mural guanyador es farà el 10 de desembre. L’entitat guanyadora s’emportarà el premi de 6000 euros i haurà d’organitzar una activitat de sensibilització durant el 2021 relacionada amb la tasca que desenvolupa.

CATERVA, l’associació multidisciplinària de Tiana formada per artistes locals, va publicar un comunicat dimarts 10 de novembre desvinculant-se “totalment” del festival de murals TIANART per estar en desacord amb el plantejament i les bases d’aquest concurs.

Marta López
Marta  López