Esports | General | Patinatge

El festival del Club Patinatge Tiana ha estat un èxit, com sempre

La presentació / martifrancas

La Plaça de l'Antic Camp de futbol s'ha omplert un altre any.

Martí  Francàs | 23/09/2017 a les 22:01 0
 

Quan pensem en el festival de patinatge del C.P. Tiana ens imaginem les actuacions a la Plaça de l’Antic Camp de Futbol. Però no pensem en tota la feina que hi ha darrere. No només de la feinada que suposa la logística, il·luminació, so, etc. també els mesos de preparació de totes les actuacions. Entrenadores i patinadores de totes les edats dediquen moltes hores a que aquesta jornada sigui un èxit. Des de divendres a la tarda ja hi havia moviment a la plaça i al llarg del dissabte l’escenari ha anat construint-se fins a estar llest a les 9 de la nit perquè comencés l’espectacle.

En Jordi Ruiz, un dels entrenadors, ens explica com han preparat les actuacions.

 

Pel que fa les actuacions han seguit l’estructura d’altres anys, ens l’explica en Jordi.

 

Tota la feina dels últims 6 mesos es resumeix en aquesta nit. Els dies invertits per amor a l’art d’entrenadores, directives i familiars culminen en les 4 hores que dura el festival. Els resultats de tota la feina feta veuen la llum i la gent respon. Amics i familiars omplen la plaça fins dalt i intenten recompensar l’esforç.

Després de tota la feinada, el festival del Club de Patinatge de Tiana ha estat un èxit. No pot ser d’altra manera, les ganes i el compromís han fet que un altre any haguem tingut un altre festival exitós, com cada any.

 

Martí  Francàs