Futbol sala

El Futsal Tiana femení jugarà la Copa Euskadi

/ sergiquevedo

El conjunt tianenc ha estat convidat aquest cap de setmana a disputar el torneig a Teià on jugarà contra un combinat del país basc.

Sergi  Quevedo | 07/09/2016 a les 19:30 0
 

Aquest cap de setmana es juga a Teià la Euskadi Catalunya Cup. La competició organitzada per la Federació Catalana de Futbol Sala i la Federació Vasca de Futsal, i amb el suport del Teià F5, és una competició, que segons la federació, serveix: “per reforçar els lligams entre ambdues entitats i també serveix per veure el nivell que tenen els nostres clubs”. Un dels participants serà el Futsal Tiana. El conjunt tianenc està molt content de formar part d’aquest campionat. Ho explica el responsable de l’entitat Antonio Bravo

 

Les tianenques es veuran les cares amb el Nova Sideral. Un conjunt basc contra el que podran veure el seu nivell. El partit serà el dissabte a les 6 de la tarda a Teià. Les tianenques mantenen el grup de l’any passat i per tan serà una bona prova de foc per saber com pot anar aquest any.

 

La competició es tancarà diumenge amb el partit entre el Nova Sideral i el Teià. Per la seva part la copa masculina es jugarà a Vitòria on el representant de la català serà el CFS Glories.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa