Futbol sala

El Futsal Tiana organitza un torneig internacional

/ sergiquevedo

Un equip de Rosario, el Dante i el Futsal Glories seran els components d’aquest quadrangular que tancarà el Futsal Tiana aquest cap de setmana al pavelló municipal.

Sergi  Quevedo | 07/10/2016 a les 19:01 0
 

Aquest cap de setmana hi ha el primer torneig Vila de Tiana de Futbol Sala. Els tianencs organitzen un torneig que serà internacional. Una organització que ha anat a càrrec de l’entitat tianenca amb l’ajut de la federació catalana per tal de poder organitzar aquest quadrangular. Ho explica el mateix responsable de l’entitat Antonio Bravo

 

Un moment per poder provar com està l’equip i mirar sincerament les opcions que tenen de cara a aquesta temporada que acaben de començar. Tot i que les sensacions no són les millors, cal tornar a aixecar-se. Ara esperen fer-ho en aquest torneig.

 

Les semifinals seran el dissabte a la tarda i el diumenge serà la final i el tercer i quart lloc. Els tianencs no volen deixar escapar l’oportunitat de disputar un partit contra aquests argentins que després de passar pel País Basc visitaran Tiana i acabaran a França.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa