Futbol sala

El Futsal Tiana té amistosos pensant en la Supercopa

Imatge del Futsal Tiana en aquesta pretemporada 2017-2018 / sergiquevedo

Els de Víctor Blaya juguen dos amistosos aquest cap de setmana. La inteicó és clara arribar amb plenes facultats a la Supercopa que es disputarà la propera setmana i que serà l’obertura oficial de la temporada.

Sergi  Quevedo | 07/09/2017 a les 20:24 0
 

Comencen a escalfar motors els equips. Alguns com el Futsal Tiana ja han disputat els primers partits, però ara els ve un cap de setmana amb dos amistosos. Un contra el Ripoll i el segon contra un equip de Santa Coloma. Uns partits que serviran per veure com està l’equip de cara a la jornada important de la propera setmana. La Supercopa. Els homes de Víctor Blaya estan molt preparats i amb moltes ganes. Ho reconeix el mateix entrenador

 

El mateix tècnic considera que ara arriben dos partits que serviran per començar a mesurar les forces i les opcions abans de jugar contra el Montsant el proper cap de setmana. Ja van fer un primer amistós contra el Clot i el van perdre. Ara toquen dos equips que afronten amb baixes. Víctor Blaya

 

Un dels rivals, serà el Ripoll. L’equip que l’any passat va ser dels destacats de la categoria i una bona pedra de toc per saber les opcions reals del Futsal Tiana aquesta temporada.

 

Dos partits en un cap de setmana per medir forces, per fer proves, per conjuntar les noves peces, però sobretot per preparar la Supercopa de Catalunya de la propera setmana contra el Montsant. La primera cita important de la temporada del Futsal Tiana.

Sergi  Quevedo