El joc brut del Cabrils fa suspendre el partit del CCE Tiana

El CCE Tiana va acabar el partit 2 minuts abans d’acabar mentre guanyava per 1 a 3 al camp del Cabrils. Els homes de Jose Gomez s’imposaven per un clar marcador quan a falta de dos minuts per acabar el partit el col·legiat Morales Nuñez va donar per acabat el partit. Les tres expulsions dels locals i les continues pressions van obligar a suspendre’l de manera oficial. Tot apunta que finalment es donarà el partit per acabat amb aquest resultat.

El Bàsquet Tiana va caure derrotat a la seva visita al camp del Pineda de Mar. Els taronges van plantar cara durant tot el partit i van lluitar fins al final. El marcador final va ser de 71 a 69 i va demostrar que el rumb dels tianencs es comença a redreçar. A més la resta de resultats van fer, que encara que es mantinguin a la tercera posició per la cua, no perdin el tren de la lliga.

El Futsal va tancar amb una amplia i contundent victòria la seva visita al camp del Pneumàtics Parc de Sabadell per 2 a 9. Els de Jorge Asenso no van tenir problemes per superar un rival que ocupa la zona baixa de la taula i continuen batallant per poder retallar distàncies amb l’Espais, actual líder de la taula i que aquesta setmana va perdre per 7 a 5.

El Voley Tiana va perdre per un clar 0 a 3 contra el Monjos. Encara que el marcador va ser important, les noies van plantar cara en tot moment i els parcials de 26-24/18-25/22-25 ho demostren. L’equip de Jose de la Barrera va veure com se’ls hi escapava l’opció de ser les primeres de la classificació. Ara queda seguir treballant per poder guanyar els propers partits per no perdre el lideratge.