Cultura | Espectacles

“El monstre de colors” ensenya als petits com gestionar les emocions

El monstre té una barreja d'emocions que no sap gestionar. / Laia Patau Fabres

282 persones han assistit a l'espectacle de Bambolines a la Sala Albèniz.

Laia  Patau Fabrés | 16/12/2018 a les 21:33 0
 

L’espectacle de Bambolines s’ha centrat aquest diumenge en el llibre El monstre de colors d’Anna Llenas. Aquest monstre ha ensenyat als 282 assistents de la Sala Albèniz com gestionar les emocions.

Les emocions han sigut l’alegria, la tristesa, la ira, la por i la calma, totes identificades per un color. El monstre canviava de color depenent de l’emoció que sentia i la seva companya ha ajudat al protagonista a organitzar els seus sentiments.

 

L’alegria és com el color groc.

La tristesa és suau com el mar.

La ira és com el foc.

La por és com la foscor.

I la calma és com la pau.

 

Font: Anna Llenas.

L’obra organitzada per la companyia Teatre Imaginari ha aplegat a gairebé 300 persones, en concret famílies que han portat a nens i nenes a veure l’espectacle. A través del monstre dels colors se’ls hi ha ensenyat quines emocions hi ha i com està bé acceptar-les sense crear cap tabú.

L’autora del llibre, Anna Llenas, considera que a la seva època hi havia moltes emocions les quals no es tractaven. Per aquesta raó, l’autora a escrit i il·lustrat aquest llibre:

 

Aquesta ha sigut la primera estrena de l’obra El monstre de colors i Llenas ha sortit molt contenta:

 

Molts nens portaven el llibre a la mà, on Llenas els feia una petita il·lustració com a dedicatòria. Tots els petits i petites han sortit ben contents, sense cap excepció.

 

 

Laia  Patau Fabrés