Urbanisme | Viure a Tiana

El PDCat vol saber quantes persones hi ha a Tiana amb el 65%, o més, de discapacitat

Ara mateix, a Tiana les places per a discapacitats no són nominals / Alexia Guilera

El grup municipal vol que a Tiana es facin places d'aparcament per vehicles de persones amb alts graus de discapacitat.

Alèxia  Guilera | 07/03/2017 a les 18:16 0
 

El grup municipal del PDCat continua intentant que l’Ajuntament creï places d’aparcament específiques (nominals o per matrícules), per als tianencs i tianenques que tinguin el 65% o més de discapacitat. Per això, al ple d’aquest dimarts el grup municipal del PDCat ha demanat, a través d’un prec, a l’equip de govern un llistat de les sol.licituds que l’Ajuntament ha rebut de distintius d’aparcament per a aquest col.lectiu.L’alcaldessa li ha contestat que ja té aquesta informació a la seva disposició a l’Ajuntament des de dimecres mateix.

Joan Cañada, regidor del PDCat, explica els detalls del prec:

 

Al ple municipal de febrer, PDCat i Junts per Tiana van presentar una moció demanant que es facin aquest tipus d’aparcaments a Tiana pero la iniciativa no va ser aprovada. Un dels argument que es va esgrimir, aleshores, des de l’equip de govern era que, si se’n començaven a fer, n’hi podia haver en excés, al poble.

Al PDCat, assenyala Cañada, “ens han arribat notícies que en realitat no n’hi ha tants, al poble, de discapacitats amb el 65% o més d’invalidesa”.

Les places que el grup munnicipal vol que es facin a Tiana no només haurien d’anar a nom de la persona amb discapacitat sinó, també, anar associades a una matrícula, la del vehicle que els trasllada habitualment des de i cap a casa.

Alèxia  Guilera