Ajuntament | Política

El ple aprova totes les propostes d’acord

Logo del Pla Local de Joventut, una de les propostes aprovades al ple de novembre. / Alexia Guilera

Les dues més celebrades van ésser l’aprovació del Pla Local de Joventut pel període 2019-2023 i la verificació de l’escriptura notarial referent a la permuta amb la cooperativa Fem Ciutat.

Marta  López | 07/11/2018 a les 12:59 0
 

El ple de novembre ha sigut un dels que més consens ha tingut entre els diferents grups municipals. Totes les propostes d’acord presentades per part de l’equip de govern s’han aprovat per unanimitat.

Les dues més celebrades van ésser l’aprovació del Pla Local de Joventut pel període 2019-2023 i la verificació de l’escriptura notarial referent a la permuta amb la cooperativa Fem Ciutat, que preveu que 18 habitatges de lloguer dels Vessants II passin a ésser controlats per l’Ajuntament de Tiana, mentre que la resta, en règim de venda, seran propietat de la cooperativa.

Respecte al Pla Local de Joventut, el portaveu de Junts Tiana, Isaac Salvatierra, va felicitar el resultat final, valorant-ho com a eina complerta i útil. Tot i així, també va dir que des de Junts consideraven que arribava tard:

 

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Serveis Socials i Joventut, Núria Blasco, va respondre que les coses ben fetes portaven temps:

 

També va agrair el treball i les aportacions de tots els grups municipals i la feina que l’anterior regidora, Marta Guàrdia, va iniciar. Un fet que la pròpia portaveu d’ERC va destacar en el seu parlament:

 

Des del PP, Diego Parra va dir que aquest pla estava bé com a punt de partida. També va felicitar pel resultat final i per haver recollit les propostes aportades pels diferents grups:

 

Per últim, la portaveu del PDeCat-DC, Olga Rué, va assegurar que aquest pla era un bon començament i que esperen que serveixi perquè el jovent s’adhereixi al poble:

 

Pel que fa a l’escriptura notarial de la permuta amb Fem Ciutat, tots els portaveus van agrair a l’equip de govern l’acte de transparència a l’hora de deixar que els diferents grups municipals hagin pogut veure el text de l’esborrany i afegir les aportacions corresponents. Així ho va expressar Olga Rué, que va destacar com el seu grup ho va proposar al ple de l’octubre:

 

Les intervencions del portaveu de Junts Tiana i el d’ERC van anar pel mateix camí, agraint la transparència i, en el cas del regidor d’ERC, Ricard Fabra, per les millores introduïdes:

 

La regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, també va felicitar a tots per les aportacions i va explicar les novetats que s’havien afegit:

 

Entre les altres 4 propostes aprovades, trobem la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals, que estaran exposades al públic per un termini de trenta dies per presentar possibles al·legacions; la pròrroga del conveni de les places concertades de la residència i centre de dia Sant Cebrià; l’adjudicació del contracte del servei de manteniment integral dels espais verds públics urbans a l’empresa AMBITEC SERVICIOS AMBIENTALES SAU, que començarà a ésser efectiu a partir del 3 de desembre; i la modificació, a proposta de la regidoria de Medi Ambient, del contracte de la gestió del servei públic de recollida i trasllat dels residus sòlids urbans i neteja viària per adquirir noves màquines que millorin la qualitat del servei.

Marta López
Marta  López