Ajuntament | Política

El ple de dimarts podria declarar Rajoy i Millo persones “non grates” a Tiana

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el delegat d'aquell Govern a Catalunya, Enric Millo, en un acte recent a Barcelona. Foto. EFE / lalocal

La proposta la farà l'equip de govern -format, ara, pel grup municipal del PSC en solitari- ja que s'inclourà com a moció d'urgència.

Alèxia  Guilera | 04/10/2017 a les 10:10 0
 

El proper ple municipal, ajornat a dimarts 10 d’octubre per l’aturada de país del dia 3, podria declarar persones “non grates” a Tiana el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el seu delegat a Catalunya, Enric Millo.

La proposta la farà l’equip de govern -format, ara, pel grup municipal del PSC en solitari- ja que s’inclourà com a moció d’urgència, tal com explica l’alcaldessa Ester Pujol:

 

L’orde del dia del ple de dimarts serà, tanmateix, un dels més curts dels darrers anys ja que 3 dels 4 partits de l’oposició van anunciar que entre el 25 de setembre i fins l’1 d’octubre aturaven la seva activitat ordinàri municipal. Això va fer que no asistissin a les comissions informatives (reunions preparatòries dels plens), que es van fer justament la setmana passada.

Alèxia  Guilera