Ajuntament | Política

El ple de dimarts podria declarar Rajoy i Millo persones “non grates” a Tiana

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el delegat d'aquell Govern a Catalunya, Enric Millo, en un acte recent a Barcelona. Foto. EFE / lalocal

La proposta la farà l'equip de govern -format, ara, pel grup municipal del PSC en solitari- ja que s'inclourà com a moció d'urgència.

Alèxia  Guilera | 04/10/2017 a les 10:10 1
 

El proper ple municipal, ajornat a dimarts 10 d’octubre per l’aturada de país del dia 3, podria declarar persones “non grates” a Tiana el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el seu delegat a Catalunya, Enric Millo.

La proposta la farà l’equip de govern -format, ara, pel grup municipal del PSC en solitari- ja que s’inclourà com a moció d’urgència, tal com explica l’alcaldessa Ester Pujol:

 

L’orde del dia del ple de dimarts serà, tanmateix, un dels més curts dels darrers anys ja que 3 dels 4 partits de l’oposició van anunciar que entre el 25 de setembre i fins l’1 d’octubre aturaven la seva activitat ordinàri municipal. Això va fer que no asistissin a les comissions informatives (reunions preparatòries dels plens), que es van fer justament la setmana passada.

Alèxia  Guilera
 
 
  1. […] El de les 19h, a Tiana, serà, sobre el paper, un dels plens municipals més curts dels darrers temps. Almenys així ho indica l’ordre del dia en què, sembla que finalment, no s’inclourà la declaració de persones non grates per al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el dele…. […]

Comments are closed.