Festa Major

El premiat espectacle “Cabaret Elegance” fa a Tiana la seva última funció

/ tonibravo

La representació ha format part aquest dissabte de la Festa Major, omplint de gom a gom la plaça Salvador Espriu

Toni  Bravo | 17/09/2016 a les 21:22 0
 

Fa 5 anys que fan Cabaret Elegance i la funció a Tiana, aquest dissabte, dins els espectacles de la Festa Major, ha estat la darrera a Catalunya abans que ho deixin córrer com a companyia. Jordi Joanet, “Boni”, de la companyia Elegants, ens ha anunciat la dissolució del grup:

 

Cabaret Elegance és un d’aquells espectacles que un no oblida quan el veu: són quatre artistes de circ que fan servir un llenguatge còmic molt dinàmic que connecta ràpidament amb el públic. Ells es defineixen com a genuïns, intrèpids, elàstics, polits i simpàtics:

IMG_1972

El show és rodó, amb una escenografia original, una acurada posada en escena i una successió de números de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars, i la comicitat com a llenguatge conductor.

Dissabte la plaça Salvador Espriu es va omplir de gom a gom per veure una funció que ha anat “in crescendo” i que va sorprendre els assistents:

 

“Cabarfet elegance” ha guanyat diversos premis, algun d’internacional com el del públic al “Festival Buitengewoon 2012” d’Holanda. També han guanyat el premi del jurat al millor espectacle “Festival Mueca 2013” i el premi del públic al millor espectacle del “Festival sense portes 2014″ d’Argentona.

 

Toni  Bravo
 
 

Participa