Montgat

El primer pregó a la nova Plaça de la Vila de Montgat

Gegants, tabalers, falcons i altres elements populars van acompanyar l'acte de lliurament de la nova plaça / lalocal

La pregonera ha estat Laura Pedro, guanyadora d'un Goya i un Gaudí en efectes especials

Martí  Francàs | 22/04/2017 a les 10:43 0
 

Montgat ha “lliurat” als seus ciutadans la nova Plaça de la Vila en l’inici de la Festa Major del poble. Ha estat un acte diferent, sense precedents ja que fins l’actualitat l’ajuntament de Montgat no tenia una plaça de forma estricta. L’acte ha consistit en els parlaments de l’Alcaldessa Rosa Funtané, el secretari de la diputació i líder d’Esquerra Republicana a Barcelona Alfred Bosch i el pregó de Laura Pedro, guanyadora del Goya i el Gaudí pels efectes especials a la pel·lícula “Un monstruo viene a verme” de J.A. Bayona.

Laura Pedro ens ha explicat com es va gestar la seva aparició al pregó.

 

Laura Pedro firma el llibre de visites de l'Ajuntament amb Rosa Funtané

Laura Pedro firma el llibre de visites de l’Ajuntament amb Rosa Funtané

Però amb tota aquesta alegria sempre hi ha un però. En aquest cas ha estat la durada de les obres – gairebé dos anys – que a causa de certs problemes geològics els terminis s’han allargat. L’alcaldessa Rosa Funtané ens ha explicat els detalls.

 

També ha volgut explicar la raó per la qual han utilitzat la paraula lliurar la Plaça de la Vila en comptes d’inaugurar-la.

 

Finalment ha volgut explicar-nos quin servei oferirà al poble aquesta nova plaça.

 

Des de l’ajuntament de Montgat defensen que la nova Plaça de la Vila ha de ser un nexe d’unió en un poble que per naturalesa és dispers.

Martí  Francàs