Partits

El PSC de Tiana diu que rep “amb alleujament” la dimissió d’Albert Garrit

Presentació, aquest 3 de març, de la nova excutiva de la qual va formar part Garrit, assegut a la taula com a membre més jove d'aquesta / sergiquevedo

L'acusen de "manca de fidelitat i de respecte amb els i les integrants de l'executiva" del PSC de Tiana. També de passivitat amb els moviments juvenils del poble i de no comparèixer sistemàticament a actes i reunions.

La  Local | 29/06/2017 a les 18:57 0
 

El PSC de Tiana ha expressat, en un comunicat fet públic aquest dijous, el seu “alleujament” per la recent dimissió d’Albert Garrit, que va formar part de la nova executiva local del partit entre el 3 de març (dia en que aquesta es va presentar públicament) i el 26 d’abril (quan Garrit va enviar al 1r secretari de la formació la seva carta de dimisió).

En una contundent nota de premsa, el PSC de Tiana assenyala que “fa dos mesos” [aproximadament en la data en què Garrit va dimitir oficialment] “un seguit de circumstàncies varen dur l’actual executiva a sol·licitar-li la seva dimissió”.

Després, el comunicat enumera un seguit de motius pels quals la nova executiva va decidir demanar a l’exmembre de l’executova que prengués aquella decisió. Són aquests: “la seva passivitat en tot allò que envolta els moviments juvenils de Tiana, la inexistent activitat realitzada des de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) de Tiana-Montgat respecte a Tiana, la no compareixença sistemàtica als actes de poble, l’absentisme injustificat a les convocatòries de l’executiva local, la inacció en la confecció del projecte polític en el qual s’està treballant, la manca de fidelitat i respecte amb els companys i companyes de l’executiva i, en definitiva, amb tota l’activitat política del Partit dels Socialistes de Catalunya a Tiana”.

L’executiva local afegeix al comunicat que agraeix aquest “pas al costat”, que creuen que “servirà per intentar incorporar nous actius joves que veritablement vulguin implicar-se en la construcció del nou projecte polític socialista per al poble, en el qual el treball i la il·lusió en són elements indispensables” conclou.

La  Local