Política

El PSC sotmetrà a l’assemblea la seva continuïtat al govern

/ martalopez

El portaveu socialista, Albert Sales, ha publicat un tuit dient que el ple “era una bona ocasió” perquè des d'ERC es produïssin explicacions pel cas del micro obert i, hores més tard, el grup republicà ha publicat un comunicat on justifiquen que “en aquest cas concret" volien cercar “el màxim de consens possible".

Marta  López | 15/09/2021 a les 18:57 0
 

El cas del micro obert que es va produir entre la regidora Marta Guàrdia i el regidor Jaume Darbra durant el ple extraordinari del mes de juliol ha generat reaccions del PSC i ERC en les darreres hores. Junts per Tiana va portar el tema, en forma de pregunta, al ple d’aquest dimarts per conèixer si s’ha iniciat un procediment de revisió d’ofici.

Pel que fa al PSC, el passat 30 de juliol, arran del cas del micro obert entre la regidora Marta Guàrdia i el regidor Jaume Darbra, el grup municipal socialista va publicar un comunicat on demanaven “de manera urgent” que el portaveu d’ERC facilités explicacions públiques.

Aquest dimecres 15 de setembre, el portaveu socialista, Albert Sales, ha publicat un tuit dient que el ple “era una bona ocasió” perquè es produïssin aquestes explicacions, però que no es van donar. És per això que ha anunciat que ha pres la decisió “de sotmetre a l’assemblea la nostra continuïtat al govern”.

Per altra banda, ERC ha publicat un comunicat per aclarir que el sentit de vot de cada regidor són “personals i intransferibles” i justifiquen que “en aquest cas concret i davant una proposta presentada pel regidor d’Hisenda”, volien cercar “el màxim de consens possible” per aprovar uns traspassos d’aplicacions que, si no s’haguessin aprovat, “hagués endarrerit projectes d’inversions necessàries per Tiana”.

El comunicat acaba dient que la comunicació entre els membres del govern “captada per micròfons oberts o no, és constant i sempre positiva”.

Marta López
Marta  López