Montgat | Successos

El repunt de robatoris es trasllada ara a Montgat

El Camí de Baix d'Alella, que comença en aquest punt de Tiana, i va fins a Montgat / Alexia Guilera

Els Mossos estan fent-hi, tal com ja van fer anteriorment a Tiana, campanyes de seguretat porta a porta entre veïns i veïnes, i entre comerciants.

Alèxia  Guilera | 29/03/2017 a les 15:49 0
 

Si els darrers mesos del 2016 era Tiana qui estava en màxima alerta per l’onada de robatoris a vivendes que hi va haver -i que no ha desaparegut del tot- ara el torn és per Montgat, especialment per les zones residencials com el Pla de Montgat o el Camí del Mig. Un altre dels punts on hi ha hagut molts robatoris, expliquen els Mossos, ha estat el Camí de Baix d’Alella, que fa frontera amb Tiana.

Tot plegat ho explicava fa uns dies la pròpia alcaldessa, Rosa Funtané, a La Local i aquest dilluns ho ha corroborat la Policia. En parla el sotscap Jordi de la comissaria dels Mossos de Premià de Mar:

 

Precisament, l’helicòpter de vigilància dels Mossos -que rep el nom d'”Hèlix”-, al qual es refereix el sotscap Jordi, ha despertat molta curiositat entre el veïnat de Tiana i d’altres municipis del Maresme pels quals es duu a terme des de fa un parell de mesos.

L’objectiu, expliquen els Mossos, és patrullar des de l’aire en moments en que es produeix una certa alarma veïnal, com ha succeït recentment pels robatoris al Baix Maresme. Patrullar des de l’helicòpter permet assolir diversos objectius, explica el sotscap Jordi:

 

Com a resposta al repunt dels robatoris a Montgat, els Mossos estan fent-hi, tal com ja van fer anteriorment a Tiana, campanyes de seguretat porta a porta entre veïns i veïnes, i entre comerciants. Aquests són alguns dels consells que els donen els policies:

 

Per això, els agents Jordi i Joan demanen a la població “que, una mica, siguins els nostres ulls”. Precisament, la persona detinguda dissabte passat sota l’acusació de ser el presumpte autor de diversos robatoris a prop de Tiana, va ser indentificat gràcies a que diversos veïns van veure a Alella un vehicle amb una matrícula que havia aparegut a zones on s’havien produït altres robatoris, i ho van comunicar al 112.

Alèxia  Guilera