Cultura | Entitats

El sopar dels idiotes enceta el projecte 4×4 dels 9 Pins

Un dels assajos de l'obra, fa pocs dies. Foto: S.Recreativa 9 Pins / lalocal

Aquesta serà la primera d'un seguit de 4 obres que faran en 4 mesos. Isidre Mestres explica que els venia molt de gust recuperar auqesta obra que ja van fer fa 15 anys.

Sergi  Quevedo | 28/09/2017 a les 17:42 0
 

La Societat Recreativa Els 9 Pins recuperen el Sopar dels Idiotes. La divertida comedia de Francis Veber 15 anys després d’haver-la interpretat per primera vegada. És la primera proposta del que es coneix com a 4×4. Un format de 4 obres en 4 mesos i que omplirà de comèdia tota la Sala Albéniz del Casal de Tiana.

L’argument és que un grup d’amics organitzen periòdicament un ‘sopar dels idiotes’, en què conviden persones aparentment estúpides per pura diversió. L’experiència s’estronca el dia que un dels amics pateix un atac de lumbàlgia i s’enfronta cara a cara amb les vivències i les reflexions personals del més idiota, per acabar-se adonant que ell també forma part d’aquesta raça. Una obra que servirà per trencar el gel d’aquesta proposta nova de l’entitat. Ho explica el mateix director de l’obra Isidre Mestres

 

El mateix director ens explica el perquè recuperar aquesta obra i que li fa molta il·lusió.

 

El Sopar dels Idiotes serà la primera obra d’aquest seguit de 4. També recuperaran “Criatures”. A part presentaran dues obres noves. “El nom” i “el Deu Salvatge”. El sopar dels idiotes, estrena dissabte 30 de setembre a les 22 hores. La taquilla estarà oberta una hora abans de la funció. Segona funció diumenge 1 d’octubre a les 18:30 h.

Sergi  Quevedo