Tast Tiana

El Tast Tiana 2017 ja té logo i pregoner: serà el pastisser Christian Escribà

Aquest és el logo d'enguany, que ha tornat a dissenyar la tianenca Marta Arnau / lalocal

Can Riera tornarà a ser un dels epicentres de la mostra gastronòmica tianenca i aquest any s'hi afegeixen els jardinets de davant la biblioteca Can Baratau, on es posaran tauletes per sopar.

Alèxia  Guilera | 25/04/2017 a les 17:40 0
 

La fira gastronòmica de Tiana ja té logo per l’edició d’enguany, que es fará del 9 a l’11 de juny, com sempre a la Plaça de la Vila. El pregoner del Tast d’enguany també es coneix, ja: serà el pastisser Christian Escribà, darrerament molt conegut per conduir i protagonitzar el programa “Bogeria a la pastisseria”, a TV3. Can Riera tornarà a ser un dels epicentres de la mostra gastronòmica tianenca.

El logo del Tast 2017, com els darrers anys, també és obra de la dissenyadora tianenca Marta Arnau.

El mediàtic pastisser Escribà farà el pregó del Tast 2017. Foto: TV3

El mediàtic pastisser Escribà farà el pregó del Tast 2017. Foto: TV3

Una de les novetats d’aquest Tast fa referència a l’espai: i és que les tauletes per fer-hi les degustacions -i/o per fer petar la xerrada assaborint un bon vi local- també s’instal.laran als jardinets de davant la biblioteca Can Baratau. Així, el menjar i el beure es podran seguir fent, com fins ara, a la Plaça de la Vila i els espais propers i, a més, als jardins de la biblioteca.

Una novetat destacada d’enguany serà la presència, els tres dies del Tast punxant música en directe a Can Riera, de la DJ Irina Flake. La Irina és col.laboradora setmanal de La Local-Ràdio Tiana, on punxa música des del programa “Deep Tiana”.

A més, aquesta 9a edició del Tast tornarà a tenir una de les activitats que més espectació i seguidors va congregar l’any passat: el concurs gastronòmic Tastet Xef.

Totes les novetats del Tast 2017 les podeu seguir, com l’any passat, des la xarxa social: Facebook, Twitter i el blog del Tast

Alèxia  Guilera