El tir amb arc, estrella del Campus Day d’aquest dilluns

Un dels infants participants al Campus Day aprenent a tirar amb arc, aquest dilluns / Alexia Guilera

Al Campus Day d'aquest dilluns hi han participat 41 nens i nenes d'entre 5 i 12 anys que, a més del tir amb arc, han pogut practicar bàsquet, patinatge, vòleibol o futbol-sala.

Alèxia  Guilera | 27/02/2017 a les 12:58 0
 

El tir amb arc ha estat, aquest dilluns, la gran novetat del Campus Day que s’ha fet per tercera vegada a la zona poliesportiva. S’ha fet coincidir, com és habitual, amb un dels dies de lliure disposició a les escoles del poble.

Dos dels petits practicants de tir amb arc ens han explicat les seves impressions del seu primer contacte amb aquest esport. Són en Nil i en Max:

 

Al Campus Day d’aquest dilluns hi han participat 41 nens i nenes, d’entre 5 i 12 anys que a més del tir amb arc han pogut practicar bàsquet, patinatge, vòleibol o futbol-sala.

Antonio Bravo, coordinador de la jornada, estava satisfet amb el nombre de participants d’aquesta edició, que ha doblat l’anterior. També, amb el bon ambient que s’hi respirava, ara que ja es comença a conèixer bé què és el Campus Day:

 

Les activitats s’han fet a l’aire lliure, on el centre de totes les mirades ha estat un inflable gegant, i també dins del pavelló poliesportiu. Alguns dels infants, que es portaven l’àpat de casa, s’han quedat a dinar al mateix camp de futbol.

El Campus Day tindrà, molt probablement, la seva quarta edició aquesta primavera.

Alèxia  Guilera