Urbanisme

El vial interior del Pla parcial Vessants II portarà el nom de Neus Català

/ martalopez

El ple de gener ha aprovat per unanimitat aquesta proposta sorgida del Consell Assessor d'Urbanisme de Tiana (CAUT), també que el vial de connexió entre el Camí de Can Basora i el Camí de les Aigües porti el nom de Can Tramuntana.

Marta  López | 13/01/2021 a les 15:34 0
 

El ple municipal del mes de gener ha aprovat per unanimitat la proposta sorgida del Consell Assessor d’Urbanisme de Tiana (CAUT) de posar el nom de Neus Català al vial interior del Pla parcial dels Vessants II. Així mateix, també s’ha acordat que el vial de connexió entre el Camí de Can Basora i el Camí de les Aigües porti el nom de Can Tramuntana.

El portaveu de Junts per Catalunya Tiana, Mateu Hernández, va justificar el suport a aquesta decisió perquè, tal com es va anunciar al mateix ple, el 7 de gener es va publicar un decret per iniciar un expedient previ per a la concessió a Àlvar Suñol del títol de fill adoptiu de Tiana. El seu nom era un dels que s’havien proposat a la reunió del CAUT:

 

El portaveu dels Socialistes de Tiana, Albert Sales, també va manifestar el suport del seu grup als noms acordats, però va voler transmetre els noms, relacionats amb Tiana, que des del PSC havien proposat al CAUT:

 

Per últim, el portaveu d’ERC, Jaume Darbra, va dir que els noms de dona havien de començar a tenir més presència als carrers:

 

Aquest acord estarà exposat al públic per un termini de vint dies a l’objecte del seu examen i presentació de possibles reclamacions.

Altres acords de ple

El ple de gener també va aprovar per unanimitat, per una banda, el compromís de cedir gratuïtament a la Federació Catalana de Futbol, durant un període mínim de deu anys, l’ús de la instal·lació del camp de futbol municipal a canvi d’un ajut econòmic per a la despesa derivada de la instal·lació de la gespa artificial.

Aquesta cessió, tal com va explicar el regidor d’Esports, Albert Sales, és un requisit necessari per a obtenir aquest ajut. L’acord, però, especifica que el teòric ús de la instal·lació per part de la Federació serà, en tot cas, molt puntual i sempre amb acord previ:

 

Per altra banda, també es va aprovar la ratificació del decret d’alcaldia que recollia la compensació de pagaments i ingressos amb BROFAR Concesiones y Servicios S.L. i Serveis Assistencials Sant Cebrià S.L. amb un saldo a favor seu de 234.739,40 euros. La decisió es va aprovar en Junta de Govern i Brofar va presentar la seva conformitat.

Marta López
Marta  López