El Vòlei Tiana perd contra el Lloret (3-1) i es complica la permanència

Mal cap de setmana pels interessos del Vòlei Tiana. Les noies de Xavier Valls han caigut de manera clara contra un dels rivals que havien de guanyar per assegurar-se seguir a la segona catalana. Han perdut per 1 a 3 contra el Lloret i la seva salvació es complica molt. La seva continuïtat estava gairebé lligada a aquest partit, però una derrota que el mateix entrenador creu que ha fet molt de mal a l’equip i que ha estat dura. Xavier Valls

El mateix entrenador considera que s’ha fet un bon partit en alguns moments, com en el set que s’ha guanyat, però en d’altres no han estat encertats. Una història que es repeteix a tots els partits de la temporada. L’entrenador explica que es degut a la “singularitat de la plantilla”

Amb aquest marcador encara no consumen el seu descens oficial, però es queden molt tocades. Matemàticament hi ha opcions però des de l’entitat ja es dóna per fet que s’acabarà baixant. Per això es començaran a fer proves amb jugadores de l’equip B per conformar l’equip de l’any que ve. Xavier Valls

L’equip ara té un descans que anirà molt bé per asserenar-se i afrontar tots els partits que queden. Ara només pensen en la propera jornada, però abans tindran una desconnexió per recarregar les piles.