Vòlei

El Vòlei Tiana perd contra el Sant Just, rival de la zona alta (3-1)

Imatges del Vòlei Tiana / cescandres

Tot i la derrota, les tianenques han fet un bon joc i han demostrat que poden seguir lluitant per la permanència. El resultat entrava en els plans de l’entrenador que té l’objectiu en 8 partits claus.

Sergi  Quevedo | 23/02/2016 a les 21:25 0
 

El Vòlei Tiana ha perdut aquesta setmana contra un dels equips de la zona alta de la taula, el Sant Just per 3 a 1. Les tianenques han fet un molt bon partit i han tornat a demostrar les seves bones qualitats. Tot i això davant tenien un dels ossos durs de la categoria. Les del Baix Llobregat són les clares favorites, juntament amb el Barça, a mantenir la categoria aquesta temporada. Les tianenques han perdut un partit que entrava en les travesses de l’entrenador que pogués ser així, ja que considera que el Sant Just està un graó per sobre d’elles. Xavier Valls.

 

Tot i això les tianenques han començat molt bé i guanyant amb claredat. El primer set i tornant a fer un joc perfecte, com ja van fer en el partit de la setmana passada contra el Barça. Les tianenques sempre han estat superiors al principi i l’entrenador creu que ha tornat a demostrar el seu potencial en el primer set.

 

En aquell moment les de Valls tenien moltes opcions de guanyar el partit. I han donat el primer cop d’efecte. Un efecte que només ha durat el primer set i part del segon, com recorda el mateix entrenador, Xavier Valls

 

Tot i guanyar el primer set per 22 a 25. El Tiana ha perdut els altres tres per marcadors que han anat de més a menys. En el segon han perdut 25 a 21, el tercer per 25 a 19 i el quart i a la part definitiu l’han perdut per un clar 25 a 12. Ara ja pensen en la propera setmana. Les tianenques tenen un partit complicat contra el Granollers.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa