Salut

#ElNostreDiaADia3: Mercè Soler, psicòloga infantil

Canal de Youtube de la Mercè Soler. / martalopez

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques.

Marta  López | 24/03/2020 a les 11:30 0
 

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Avui, la Mercè Soler, psicòloga infantil.

Durant aquests dies de confinament, la Mercè ha decidit obrir un canal de Youtube on puja contingut que pugui resultar útil pels pares i mares. L’objectiu és donar consells per la convivència i la relació amb els fills i filles en aquesta situació excepcional.

El canal, que porta el nom de psicóloga infantil Mercè Soler, es va obrir el passat dijous i ja compta amb quatre vídeos breus que no arriben als quatre minuts de durada:

 

Amb aquesta iniciativa vol aportar el seu granet de sorra per fer front a la situació actual i la incertesa que provoca:

 

Si vols explicar el teu testimoni de com ha canviat el teu dia a dia a causa de la pandèmia del coronavirus envia un missatge o una nota de veu al WhatsApp 609 16 45 02.

Marta López
Marta  López