Cultura | Espectacles

Els 9 Pins tornen a la Sala Albéniz amb “Sota teràpia”

/ martalopez

La producció teatral es podrà veure el divendres 29 i el dissabte 30 de novembre a les deu de la nit i el diumenge 1 de desembre a les sis de la tarda.

Marta  López | 27/11/2019 a les 12:19 0
 

La Societat Recreativa Nou Pins torna aquest primer cap de setmana de desembre amb una nova producció teatral. “Sota teràpia” segueix la línia de comèdies com “Toc, toc,” o “El mètode Grönholm”, un estil ja conegut pels 9 Pins, tal com explica l’Isidre Mestres:

 

L’Isidre, a més de ser un dels sis actors protagonistes, també n’és el director. Ell defineix aquesta obra de teatre com un bombó:

 

No ho ha fet sol. Per dirigir “Sota teràpia”, ha comptat amb l’ajuda de la Lara Ruiz:

 

Mestres explica que 3 dels 6 actors i actrius que formen part de la producció van ser personatges secundaris a “La Bella i la Bèstia”, estrenada aquest mateix any. Ara, han fet el salt com a protagonistes a “Sota teràpia”:

 

La producció teatral dels 9 Pins no para. L’Isidre explica que ja hi ha projectes en marxa de cara al 2020 i fins i tot al 2021:

 

De moment, es podrà veure “Sota teràpia” el divendres 29 i el dissabte 30 de novembre a les deu de la nit i el diumenge 1 de desembre a les sis de la tarda:

 

La venda d’entrades, que tindran un preu de 10 euros, es farà una hora abans de cada funció a la Sala Albéniz.

Marta López
Marta  López