Escola

Els alumnes de sisè de l’escola Tiziana, protagonistes de les portes obertes

Els alumnes expliquen què fan a l'escola i els pares escolten atentament / cescandres

Els més grans del centre han estat els encarregats d'ensenyar l'edifici als pares i mares que contemplen inscriure-hi els seus fills el curs vinent.

Francesc  Andrés | 24/02/2016 a les 18:56 0
 

Aquest dimecres l’Escola Tiziana de Tiana ha fet la seva jornada de portes obertes. Una jornada especial i diferent, ja que l’han impartit els alumnes de sisè, que conformen la primera generació d’aquest curs a l’escola. Una idea original que la Gemma Pérez, directora del centre, explica com va sorgir:

 

Just després de la visita guiada s’ha fet la xerrada sobre el funcionament de l’escola. Pels pares i mares que encara no hi estan vinculats aquesta explicació serveix, precisament, per orientar-los de cara l’elecció que hauran de prendre les properes setmanes. La valoració inicial per Gemma Pérez és positiva:

 

La impressió que n’han tret els pares i mares, així com el motitu pel quan han anat a Tiziana a informar-se, ens l’expliquen alguns dels presents com la Glòria Navarro, l’Oriol Cabanillas, la Núria López i en Pablo Dobarro.

 

L’aposta que ha fet la direcció de l’escola donant la possibilitat als alumnes de sisè ha estat ben rebuda pels que poden ser futurs pares de Tiziana. Han valorat positivament la decisió presa i n’han detallat com ho han viscut: 

Però si aquest dimecres hi han hagut uns autèntics protagonistes, aquests han estat els alumnes més grans de l’escola. Ells i elles ens expliquen com s’ho han preparat, com ho han viscut, què han explicat i com se senten després d’aquesta experiència que molts diuen que ha estat ‘única’:

 

Sens dubte una tarda que no oblidaran els alumnes que conformen el primer sisè de l’escola Tiziana, i que deixen un precedent per les properes generacions.

 

 

 

Francesc  Andrés
 
 

Participa