Festa Major

Els focs posen punt final a la Festa Major de Sant Cebrià

Un dels moments finals dels focs artificials. / annamolas

Moltes tianenques i tianencs es van apropar a la petanca i el Camí de dalt d’Alella per seguir els focs artificials que, com és habitual, van fer de clausura de la Festa Major.

Anna  Molas | 18/09/2017 a les 10:48 0
 

Estona abans de l’inici dels focs artificials ja s’agrupaven a la petanca una cinquantena de persones amb provisions per fer un pic-nic “de germanor”, tal com s’anunciava a la convocatòria.

Puntuals a les 21.30h van començar a estellar els primers focs, que sortien del Parc Joan Armengol. L’espectacle visual va anar in crecendo combinant petards molt sorollosos amb altres molt vistosos.

Sopar de pic-nic a la petanca per veure els focs artificials.

Sopar de pic-nic a la petanca per veure els focs artificials.

Les persones amb qui vam poder parlar van fer una valoració molt bona del final de festa:

 

Algunes persones van aprofitar per fer balanç de la festa d’enguany, que en general va ser molt positiu. El canvi d’espai dels concerts de les Matinades (que aquest any ha passat de la zona poliesportiva al Camí de dalt d’Alella, juntament amb l’espai habitual del parc Mascaró) ha estat un dels aspectes que s’ha valorat:

 

Els focs artificials conclouen un dels caps de setmana més festius de l’any, on per sort, segons ha confirmat la policia local, no s’han hagut de lamentar incidents.

Anna  Molas