Urbanisme

Els polítics es posen d’acord per l’obertura del Passeig de la Vilesa

El ple de juliol / martamestre

Tots els grups municipals creuen que es tracta d’un projecte de molta importància. L’alcaldessa, Esther Pujol, destaca que no ho havia aconseguit, abans, cap altre govern.

Marta  Mestre | 01/07/2014 a les 20:56 0
 

Els grups municipals aproven per unanimitat l’obertura del Passeig de la Vilesa. Tots els regidors del consistori han coincidit que es tracta d’un projecte de molta importància pel municipi. Creuen que fer un nou tram de carretera, que connecti aquest passeig amb l’Avinguda Isaac Albéniz, tindrà un fort impacte per a la mobilitat.

El ple de juliol

El ple de juliol

Això és el que han dit, l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol (PSC), el portaveu d’ERC, Jordi Gost, la regidora de CiU, Olga Rué, el de Gent, Joan Pau Hernández i el del PP, Manuel Gonzalo.

 

Què permetrà l’obertura?

El que permetrà el nou tram de carretera és que l’actual doble revolt deixi de ser el principal punt d’accés al poble. Ara, en una d’aquestes dues corbes, entre els carrers Anselm Clavé i Antoni Clapés, els autobusos i camions que baixen direcció Montgat i els vehicles que pugen cap a l’església es troben de cara. Per fer-ho possible es tiraran a terra la finca de Can Guardiola i la part de dos jardins del carrer de la Pau.

 

El conveni amb la Diputació de Barcelona

El ple d’aquest mes de juliol ha servit per votar sobre aquest projecte. El proper 10 de juliol, l’Ajuntament signarà un conveni amb la Diputació de Barcelona, propietària actual de la carretera de Tiana. Aquesta administració es farà càrrec del pagament de les obres, per un import de 270.000 euros. A més, els grups també han aprovat que el futur tram de carretera passi a ser del poble i que, per tant, la Diputació en traspassi la titularitat.

 

Marta  Mestre
 
 

Participa