Nadal | Viure a Tiana

Emoció per a petits i grans en una Nit de Reis primaveral

La Cavalcada passant pel tram en obres del carrer Matas / Alexia Guilera

La cavalcada amb Melcior, Gaspar i Baltasar ha recorregut, un any més, el centre de Tiana -inclòs el carrer Matas, en obres- hores abans de la Nit de Reis.

Alèxia  Guilera | 05/01/2018 a les 20:34 0
 

Una nit de Reis amb temperatura primaveral ha rebut els tres Reis d’Orient aquest divendres, Nit de Reis, a Tiana. Des de les 18h, moment en què engegava la comitiva al poliesportiu municipal fins ben bé les 21h, a la Plaça de la Vila com és de rigor. Enguany la Cavalcada ha desfilat per Eduard Fontserè, Edith Llauradó, Bisbe Català, Isaac Albéniz, Passeig de la Vilesa, Avinguda Onze de Setembre, Maresme, Matas i Marquès de Monistrol, fins a la Plaça.

El pas dels tres Reis pel tram del carrer Matas que està en obres -entre Castellar i Pau Giralt- ha estat pintoresc, tot i que el terra sense asfaltar no ha estat cap impediment perquè ses majestats seguissin carrer amunt.

Ho han fet enmig d’infants que, en aquesta etapa de les seves vides, es declaren definitivament monàrquics:

 

Com sempre, cada criatura tenia molt present allò que vol trobar, demà al matí, al menjador de casa, i de cals avis o tiets. Aquest és un grapat dels seus desitjos:

 

Les tres carrosses i els cotxes engalanats que els acompanyaven han fet brillar els ulls els petits… i d’alguns dels adults que els acompanyaven. Enguany, les novetats a les carrosses i que els caramels fossin tous han estat dos dels fets més valorats per la canalla:

 

Els Reis d’Orient han repartit uns 400 quilos de caramels que, com els darrers anys, són sense gluten.

Alèxia  Guilera