Esports

Entrenar 1000 jugadors en 3 camps de futbol

Poca asistència de públic a la xerrada d'Àlex Garcia / martifrancas

La xerrada d'Educasport sobre metodologia d'entrenaments en espais reduïts estava adreçada a un públic molt especialitzat

Martí  Francàs | 26/10/2017 a les 20:04 0
 

Àlex Garcia, coordinador del futbol base i director de l’escola de futbol de l’Espanyol ha fet una xerrada sobre com organitzar entrenaments amb un gran volum de jugadors en poc espai. Ha estat una xerrada dirigida sobretot al coordinadors de clubs i encarregats de dissenyar horaris en pavellons i camps de futbol.  Ell mateix ens explicava el que volia explicar.

 

Els gràfics d'Àlex Garcia

Els gràfics d’Àlex Garcia

La feina que fa Àlex Garcia és realment complicada: Ha d’encabir a gairebé 1000 jugadors i jugadores perquè entrenin al llarg de les tardes de dilluns a divendres i la meitat dels equips del futbol base i tots els de l’escola juguin un partit al llarg del cap de setmana. A més la ciutat esportiva Dani Jarque és la més petita dels clubs de primera divisió i per altre banda l’escola proporcionalment és de les més grans. Tot i tenir aquesta feinada Àlex Garcia encara té temps per aprendre i ens ha explicat que a les xerrades espera que els seus mètodes puguin aplicar-se a altres esports i ell pugui agafar mètodes d’altres esports per portar-los a la seva feina.

 

La xerrada no ha tingut un gran èxit d’assistència i serà l’última del cicle Educasport que s’ha fet al llarg de l’últim més.

Martí  Francàs