Eleccions municipals 2019 | Política

ERC escull per unanimitat a Marta Martorell com a candidata a les eleccions municipals

La Marta Martorell als estudis de La Local-Ràdio Tiana. / martalopez

La presentació pública de la nova candidata es farà el pròxim dimecres 31, a dos quarts de vuit de la tarda, a la Sala d’Exposicions del Casal.

Marta  López | 24/01/2019 a les 16:43 0
 

Al llarg de les últimes setmanes diferents grups municipals han fet públics els noms dels seus candidats a l’alcaldia de l’Ajuntament de Tiana.

És el cas, per exemple, d’Esquerra Tiana, que la setmana passada va organitzar una assemblea d’on va sortir el nom de la seva candidata. Per unanimitat, els membres del partit republicà van escollir a la politòloga Marta Martorell com a cap visible d’Esquerra Tiana a les pròximes eleccions municipals.

https://twitter.com/ERC_Maresme/status/1084946077743280128

Martorell, molt animada per aquest repte, explica a La Local que per a ella era molt important que aquesta elecció es fes mitjançant primàries:

 

La presentació pública de la nova candidata es farà el pròxim dimecres 31, a dos quarts de vuit de la tarda, a la Sala d’Exposicions del Casal:

 

Aquesta serà la primera experiència de la Marta Martorell al capdavant d’un partit polític. La seva feina sempre l’ha portat a estar entre bambolines:

 

La nova candidata d’Esquerra Tiana treballa, actualment, en una consultoria que treballa en projectes de participació ciutadana. Ella mateixa explica en què consisteix la seva feina:

 

Aquesta tendència cap a la participació ciutadana es veurà reflectida també en la seva candidatura. Un exemple serà el programa electoral, que s’elaborarà mitjançant un procés participatiu:

 

La Marta, a més a més de viure a Tiana, està i ha estat vinculada a diverses associacions del poble, fet que ha provocat que hagi viscut coses durant el seu dia a dia que l’han impulsat a presentar-se a les eleccions:

 

Va ser l’executiva d’Esquerra Tiana qui va proposar-li fer aquest pas endavant i, després de reflexionar sobre els pros i els contres de l’oferta, la Marta Martorell va decidir acceptar:

 

El tret de sortida de la seva candidatura serà, doncs, aquest dimecres 31, que vindrà acompanyat d’una nova pàgina web i un reforç a les xarxes socials.

Marta López
Marta  López